top of page

KAKO NARUČITI

Na web shopu www.dawg-swag.com možete kupovati kao gost. Potrebno je ostaviti podatke tek nakon što odaberete proizvode i krenete na plaćanje. Dostavljamo u cijelu Hrvatsku i inozemstvo. Ne postoji minimalni iznos narudžbe. Plaćati možete karticama: Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diner’s Club.

 

IMATE LI PROBLEMA OKO NARUDŽBE SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE PUTEM MAILA INFO@DAWG-SWAG.COM, odgovorit ćemo u najkrećem mogućem roku. Kupac ima pravo na povrat artikla ukoliko isti ima materijalni ili kvalitativni nedostatak a što se utvrđuje vještačenjem. U navedenom slučaju molimo kupca da nas o istome obavijesti na e-mail info@dawg-swag.com. Pogrešno naručen proizvod ne mijenjamo osim ukoliko se radi o ispravnom i nekorištenom proizvodu, a o čemu odlučuje osoba zadužena za to u tvrtki CUTE OVERLOAD d.o.o. Kupac može proizvod zamijeniti za drugi proizvod. 

 

CUTE OVERLOAD d.o.o. omogućuje kupcima podnošenje prigovora putem pošte na adresu tvrtke ili elektroničke pošte te se obvezuje odgovoriti na njih u roku od 15 dana od kada je prigovor zaprimljen.Eventualne sporove između trgovca i kupca, CUTE OVERLOAD d.o.o. nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u Zagrebu. 

 

bottom of page