top of page

KAKO NARUČITI

 

Na web shopu www.dawg-swag.com potrebno je ostaviti podatke tek nakon što odaberete proizvode i krenete na plaćanje. Dostavljamo u cijelu Hrvatsku. Ne postoji minimalni iznos narudžbe. Plaćati možete, putem PayPal-a, karticama: Visa, MasterCard, American Express, Discover i Virmanskom uplatom ili pouzećem. 

IMATE LI PROBLEMA OKO NARUDŽBE SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE PUTEM MAILA INFO@DAWG-SWAG.COM, odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku. Kupac ima pravo na povrat artikla ako isti ima materijalni ili kvalitativni nedostatak a što se utvrđuje vještačenjem. U navedenom slučaju molimo kupca da nas o istome obavijesti na e-mail info@dawg-swag.com. Pogrešno naručen proizvod ne mijenjamo osim ako se radi o ispravnom i nekorištenom proizvodu, a o čemu odlučuje osoba zadužena za to u tvrtki CUTE OVERLOAD d.o.o. Kupac može proizvod zamijeniti za drugi proizvod. CUTE OVERLOAD d.o.o. omogućuje kupcima podnošenje prigovora putem pošte na adresu tvrtke ili elektroničke pošte te se obvezuje odgovoriti na njih u roku od 15 dana od kada je prigovor zaprimljen.Eventualne sporove između trgovca i kupca, CUTE OVERLOAD d.o.o. nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u Zagrebu. 

 

UVJETI PLAĆANJA

 

Sve navedene cijene izražene su u hrvatskim kunama. Sve cijene su bez PDV jer CUTE OVERLOAD d.o.o. nije u sustavu PDV-a.  Ponuda i cijene za specijalne akcije vrijede do isteka roka koji je naveden na stranici ili ako je tako navedeno, do isteka zaliha.

 

1. PayPalom

2. VIRMANSKOM UPLATOM

 

Po završetku narudžbe s odabirom virmanskog plaćanja, e-mailom ćemo Vam poslati predračun i instrukcije za plaćanje. Račun možete platiti na šalteru banke ili pošte, ili internet bankarstvom. 


Robu pakiramo i šaljemo tek po primitku uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe. 

 

Naziv primatelja: CUTE OVERLOAD d.o.o.
Adresa primatelja: Wickerhauserova 14
Grad primatelja: Zagreb
PBR primatelja: 10000
Država primatelja: Hrvatska
IBAN primatelja: IBAN: HR 1423400091110751148

Model plaćanja: 00
Izračunavanje poziva na broj: broj narudžbe
Opisa plaćanja: narudžba webshop

3. POUZEĆEM

Overseas Express - plaćanje pouzećem - način dostave kod kojeg Dawg Swag proizvode šaljemo na Vašu adresu te prilikom preuzimanju Vašeg paketa plaćate otkupninu djelatniku kurirske službe. Cijena dostave se računa po narudžbi neovisno o broju proizvoda, a iznosi 20 kn.

 

*NAPOMENA

Sve cijene su bez PDV jer CUTE OVERLOAD d.o.o. u sustavu PDV-a. 

Moguće je izvršiti narudžbu za potrebe daljnje prodaje robe, a veleprodajni uvjeti dogovaraju se pojedinačnim sporazumima o suradnji. 

Zainteresirane partnere molimo da nas kontaktiraju putem e-maila info@dawg-swag.com.

 

 

DOSTAVA

 

Novost u načinu dostave jest da svi paketi se od sada dostavljaju isključivo na adresu (stanovanja, posla ili bilo koju drugu adresu).

Sve informacije o dostavi i broju Vašeg paketa dobiti ćete putem e-pošte, ukoliko budemo imali ispravne tražene podatke, pa ćete moći u svakom trenutku pogledati gdje se nalazi Vaš paket putem Track & Trace sustava.

Kod plaćanja pouzećem, više nema nikakvih naknada kurirskoj službi, već platit ćete samo onaj dio iskazan na računu. Ako Vam ne odgovara vrijeme dostave, potpuno besplatno dostavu možete odgoditi u vrijeme kada Vama najviše odgovara i to putem weba, telefona ili SMS-a. 

 

BESPLATNA DOSTAVA za sve proizvode čija je ukupna vrijednost veća od 350,00 kn!

 

 

Dostava proizvoda iz webshop ponude se vrši na sljedeće načine:

 

Overseas Express - plaćanje pouzećem - način dostave kod kojeg Dawg Swag proizvode šaljemo na Vašu adresu te prilikom preuzimanju Vašeg paketa plaćate otkupninu djelatniku kurirske službe. Cijena se računa po narudžbi neovisno o broju proizvoda, a iznosi 20 kn. 

Overseas Express - plaćanje unaprijed (po ponudi) - način dostave kod kojeg se plaćanje vrši po primljenoj ponudi, a potom Vam svoje proizvode šaljemo na Vašu adresu. Cijena se računa po narudžbi neovisno o broju proizvoda, a iznosi 20 kn. 

Osobno preuzimanje paketa u Zagrebu- plaćanje unaprijed (po ponudi) - ako postoji mogućnost, Dawg Swag proizvode možete preuzeti i u Zagrebu. Ovaj način dostave je besplatan.

 

Nakon što paket predamo kurirskoj službi (status Vaše narudžbe biti će promijenjen u ISPORUČENO),

vrijeme dostave iznosi 1 do 2 radna dana ovisi o području dostave. 

 

Sve narudžbe koje zaprimimo do 12:00 sati šaljemo isti radni dan,

a narudžbe zaprimljene iza 12:00 sati šaljemo prvi idući radni dan!

 

Pratiti pošiljku možete na: http://www.overseas.hr/Tracking

 

Najudaljenija područja koja nemaju mogućnost dostave putem Overseas Expressa,

paket ćemo poslati putem Hrvatske Pošte.

 

 

Dokumenti:

 

Cjelokupni raspored vožnje - Overseas Express

Raspored vožnje i usluge na otocima - Overseas Express

 

Nema minimalne niti maksimalne narudžbe.

 

Molimo kupce da pažljivo pročitaju Opće uvjete dostave robe.

Svi artikli su prije predaje kurirskoj službi pregledani stoga se smatra da su isporučeni u ispravnom stanju. Ako ste dobili proizvod koji niste naručili ili proizvod s greškom molimo da nas obavijestite putem e-maila info@dawg-swag.com.

 

Kupac ima pravo na povrat artikla ako isti ima materijalni ili kvalitativni nedostatak, što se utvrđuje vještačenjem. U navedenom slučaju molimo kupca da nas o istome obavijesti na e-mail info@dawg-swag.com, a mi ćemo mu odgovoriti u najkraćem roku.

 

Za naručenu robu prilikom slanja web narudžbe možete birati između sljedećih opcija dostave odnosno isporuke robe:Dostava kurirskom službom (trošak dostave će biti obračunat u košarici). U slučaju dostave u druge zemlje molimo da nas kontaktirate putem e-maila info@dawg-swag.com.

 

Pouzećem isporučujemo robu bez ograničenog iznosa. U slučaju da robu ne preuzmete na vrijeme, a uredno ste zaprimili obavijest o prispijeću pošiljke, snosite sve troškove vraćanja robe u CUTE OVERLOAD d.o.o. i ponovno slanje robe za koje će Vam biti ispostavljen račun koji morate platiti prije ponovnog slanja robe.

 

Uvjeti dostave za plaćanje virmanom i općom uplatnicom. Vrijeme dostave započinje primitkom uplate na žiro račun CUTE OVERLOAD d.o.o. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama to je najčešće sljedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radna dana od dana uplate, a kod plaćanja u poslovnicama Hrvatskih pošta, minimalno dva radna dana nakon uplate. Za uplate iz inozemstva radi se o tri do sedam dana. Za uplate iz inozemstva, kupac snosi sve bankovne troškove. Ako želite da Vam pošiljka stigne što prije za ovu vrstu plaćanja, molimo Vas pravilno popunite virman ili opću uplatnicu i obavezno upišite pravilan poziv na broj odobrenja, jer znatno može utjecati na brzinu isporuke, a uplatu izvršite u poslovnoj banci prije 12:00 sati.

 

Ako naručena roba nije isporučiva, CUTE OVERLOAD d.o.o. će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom da mu ponuda odgovara najranije sljedeći dan isporučit će robu kupcu prema odabranom načinu dostave. Ako kupcu ponuda ne odgovara CUTE OVERLOAD d.o.o. će izvršiti povrat uplaćenih sredstava.Za povrate sredstava obavezno moramo imati Vaše sljedeće podatke:Ime i prezime uplatitelja ili naziv poduzeća/obrta; Broj tekućeg ili žiro računa (IBAN); Naziv poslovne banke kod koje se vodi navedeni račun; Adresu osobe vlasnika računa: Ulica i kućni broj, Grad i poštanski broj (ova adresa mora biti istovjetna adresi s osobne iskaznice vlasnika računa) ili adresu sjedišta poduzeća/obrta; OIB građana fizičke osobe vlasnika računa ili OIB poduzeća/obrta.

 

 

IZJAVA PRIVATNOSTI

 

CUTE OVERLOAD d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

 

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. CUTE OVERLOAD d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

UVJETI POSLOVANJA

 

Internet stranica www.dawg-swag.com u vlasništvu je tvrtke CUTE OVERLOAD d.o.o. za trgovinu i usluge, sa sjedištem u Zagrebu.

Uvjeti korištenja vrijede za sve posjetitelje internet stranice www.dawg-swag.com te kupce. Uvjetima korištenja utvrđuje se postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacije proizvoda.

Vlasnik tvrtke CUTE OVERLOAD d.o.o.  zadržava pravo promijeniti uvjete korištenja bez prethodne najave. Pri svakom posjetu stranici www.dawg-swag.com smatra se da se posjetitelj slaže s Uvjetima korištenja. Ako se ne slaže, molimo da prestane koristiti internet stranicu ili da svoje sugestije pošalje na e-mail info@dawg-swag.com.

 

Kupovina proizvoda, registracija i sigurnost

 

Kupcem se smatra osoba koja naručuje proizvod sa stranice www.dawg-swag.com. Kupac mora biti osoba starija od 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje.

CUTE OVERLOAD d.o.o ne odgovara za štetu nastalu upisivanjem tuđih osobnih podataka. Napominjemo da je strogo zabranjeno korištenje i upisivanje tuđih osobnih podataka i stoga imamo pravo dobivene informacije ustupiti lokalnim i međunarodnim nadležnim službama ako to bude potrebno i ako sudskim putem dobijemo zahtjev za ustupanje istih.

 

Tvrtka CUTE OVERLOAD d.o.o. u svim se drugim slučajevima obvezuje čuvati osobne podatke posjetitelja i kupaca stranice www.dawg-swag.com te neće vaše podatke javno dijeliti niti ustupati trećim osobama.

Vaše podatke dobivene putem registracijskih formi možemo koristiti kako bismo vas povremeno obavijestili o novostima u poslovanju te ostalim uslugama tvrtke.

CUTE OVERLOAD d.o.o. nije odgovoran za komentare i sadržaje koje posjetitelj može postaviti na stranicu www.dawg-swag.com. Posjetitelj stranicu koristi na vlastitu odgovornost i sam odgovara za informacije koje može vidjeti na stranici www.dawg-swag.com. CUTE OVERLOAD d.o.o. ne može biti odgovoran za eventualnu štetu prouzročenu pogrešno interpretiranim informacijama od strane posjetitelja stranice.

Tvrtka CUTE OVERLOAD d.o.o. ima pravo raskinuti ugovor s kupcem/posjetiteljem u bilo kojem trenutku ako smatra da tvrtki to može na bilo koji način naštetiti ili nanosi štetu.

 

Kupoprodajni proces 

 

Prihvaćanjem općih uvjeta korištenja potvrdili ste da se slažete s kupoprodajnim procesom. Kupoprodajni ugovorni proces postaje pravovaljan nakon primitka pošiljke. Reklamacije uvažavamo sukladno Zakonu o zaštiti potrošača čl. 43., 44., 45., 46., 47., 48. i 49.. Raskid ugovora reguliran je Člankom 45. Zakona o zaštiti potrošača, osim u situacijama u kojima je isključeno pravo potrošača na raskid ugovora prema Članku 49. Zakona o zaštiti potrošača. Sve pritužbe možete nam uputiti pismeno na adresu CUTE OVERLOAD d.o.o., Wickerhauserova 14, 10000 Zagreb ili e-mailom na adresu info@dawg-swag.com

 

Pogrešno naručenu robu ne mijenjamo osim ako se radi o ispravnoj i nekorištenoj robi, a o čemu odlučuje osoba zadužena za to u tvrtki CUTE OVERLOAD d.o.o. Kupac može robu zamijeniti za drugi proizvod. Ako dođe do pogrešno isporučene robe, kupac je dužan navedeni proizvod vratiti neoštećen i nekorišten u originalnom pakiranju u roku od sedam dana, a CUTE OVERLOAD d.o.o. obvezuje se kupcu vratiti proizvod koji je prvotno trebao biti isporučen ili zamjenom proizvoda istih cjenovnih i sastavnih karakteristika.

 

CUTE OVERLOAD d.o.o. omogućuje kupcima podnošenje prigovora putem pošte na adresu tvrtke ili elektroničke pošte te se obvezuje odgovoriti na njih u roku od 15 dana od kada je prigovor zaprimljen.

Eventualne sporove između trgovca i kupca, CUTE OVERLOAD do.o. nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u Zagrebu.

 

REKLAMACIJE I POVRATI

 

U slučaju reklamacije, oštećenja prilikom dostave, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Ako dođe do pogrešno isporučene robe, kupac je dužan navedeni proizvod vratiti neoštećen i nekorišten u originalnom pakiranju u roku od sedam dana, a CUTE OVERLOAD d.o.o. obvezuje se kupcu vratiti proizvod koji je prvotno trebao biti isporučen ili zamjenom proizvoda istih cjenovnih i sastavnih karakteristika.

Kupac je dužan uputiti reklamaciju i to e-mailom na info@dawg-swag.com, pismeno u zakonskom roku od 14 dana

Pravo na reklamacije korisnik stječe ako:

 

  • roba nije isporučena po uputama iz narudžbe

  • isporučena roba ne odgovara standardima

  • je došlo do oštećenja prilikom isporuke

 

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, te je kupac dužan usporediti primljene artikle s računom, ako nešto nedostaje, to je odmah nužno napomenuti jer naknadne reklamacije se neće uvažavati.

Sve navedene pritužbe riješit ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno primateljem robe.

 

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

 

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

 

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad. Troškove povrata robe za prvi povrat robe i slanje zamjenske robe u potpunosti snosi CUTE OVERLOAD d.o.o. Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

 

Pisani prigovor potrošača

 

Sukladno čl. 10. st. 1. - 3. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14).
 
Obavještavamo potrošače da pisani prigovor kojim iznose svoje nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu podnijeti u našoj trgovini ili dostaviti poštanskim putem na adresu:

CUTE OVERLOAD d.o.o.

Wickerhauserova 14
10 000 Zagreb             

ili poslati putem e-maila na: info@dawg-swag.com

 

Sukladno čl. 10. st. 5. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14), na Vaš pisani prigovor očitovat ćemo se odgovorom u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka Vašeg prigovora.


U pisanom prigovoru molimo napišite Vaše ime i prezime, te adresu za dostavu odgovora.

 

 

 

 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

bottom of page