top of page

U slučaju reklamacije, oštećenja prilikom dostave, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Ukoliko dođe do pogrešno isporučene robe, kupac je dužan navedeni proizvod vratiti neoštećen i nekorišten u originalnom pakiranju u roku od sedam dana, a CUTE OVERLOAD d.o.o. obvezuje se kupcu vratiti proizvod koji je prvotno trebao biti isporučen ili zamjenom proizvoda istih cjenovnih i sastavnih karakteristika.

Kupac je dužan uputiti reklamaciju i to e-mailom na info@dawg-swag.com, pismeno u zakonskom roku od 14 dana

Pravo na reklamacije korisnik stječe ako:

 

  • roba nije isporučena po uputama iz narudžbe

  • isporučena roba ne odgovara standardima

  • je došlo do oštećenja prilikom isporuke

 

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, te je kupac dužan usporediti primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje, to je odmah nužno napomenuti jer naknadne reklamacije se neće uvažavati.

Sve navedene pritužbe riješit ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno primateljem robe.

 

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

 

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

 

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad. Troškove povrata robe za prvi povrat robe i slanje zamjenske robe u potpunosti snosi CUTE OVERLOAD d.o.o. Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

 

Pisani prigovor potrošača

 

Sukladno čl. 10. st. 1. - 3. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14).
 
Obavještavamo potrošače da pisani prigovor kojim iznose svoje nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu podnijeti u našoj trgovini ili dostaviti poštanskim putem na adresu:

CUTE OVERLOAD d.o.o.
Hondlova 2/9
10 000 Zagreb             

ili poslati putem e-maila na: info@dawg-swag.com

 

Sukladno čl. 10. st. 5. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14), na Vaš pisani prigovor očitovat ćemo se odgovorom u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka Vašeg prigovora.


U pisanom prigovoru molimo napišite Vaše ime i prezime, te adresu za dostavu odgovora.

 

 

 

 

REKLAMACIJE I POVRATI

bottom of page