November 27, 2018

February 14, 2018

September 20, 2017

December 27, 2016

Please reload

Recent Posts

Dovodite novog psa doma? Evo što trebate znati

March 1, 2018

1/1
Please reload

Featured Posts

Sve što tvoj pas treba za savršenu avanturu

August 25, 2019

Nova Candy kolekcija ogrlica, oprsnica i povodaca ra]ena je od inovativnog, vodootpornog materijala, što ih čini idealnim za sve avanture u kojima će se ovog ljeta tvoj pas naći.

 

 

 

Svi proizvodi iz Candy kolekcije ručno su rađeni, koristeći materijal koji je zbog načina izrade potpuno vodootporan, lako se čisti, ne upija mirise, mekan je i fleksibilan.

 

 

 

Sve ovo znači samo jedno - od sada tvoj pas može bezbrižno uživati u svim avanturama, bilo da se radi o kupanju u moru, jezeru, trčanju po ljetnom pljusku, natjecanju s prijateljima tko će imati više blata po sebi.

 

 

 

 

Za čistu i mirišljavu ogrlicu dovoljna je samo krpica, malo sapuna i ogrlica tvog psa je kao nova. Poseban premaz sprječava i prodiranje bakterija u Candy proizvode,   tako da je osmijeh na njuškici tvog psa zagarantiran.

 

 

 

Osim ogrlica i povodaca, novost u DAWG SWAG  ponudi su i oprsnice i povodac oko tijela, uz kojeg psa možeš šetati slobodnih ruku, kao i mogućnost izrade proizvoda po mjeri. Proizvodi dolaze u neodoljivim ljetnim bojama, kako bi svi pogledi bili usmjereni prema tvom psu. Možeš ih pronaći na web shopu www.dawg-swag.com ili u pet bistrou Capa u Masarykovoj 19, Zagreb.

 

 

 

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

 CUTE OVERLOAD d.o.o.,  Wickerhauserova 14, 10000 Zagreb. 

© 2016 DAWG SWAG. All rights reserved.