top of page

O NAMA

DAWG SWAG našim četveronožnim ljubimcima pruža priliku da postanu prave modne zvijezde.

 

Naša je priča započela s dvama čupavim prijateljima, Rhodriem („tea-cup“ šnaucer) i Moom (jorkširski terijer), kojima je dosadila postojeća ponuda odjeće za pse i očajno su tražili nešto što će im omogućiti da pokažu svoj stvarni „swag“. Ne samo da im je Dawg Swag omogućio upravo to, već se pritom mogu osjećati udobno i toplo tijekom zime i hladnih temperatura. Na taj način ljubimci mogu biti modno osviješteni baš poput njihovih vlasnika. Problem je samo što će privući više pozornosti! 

 

Obraćamo punu pozornost na detalje, pa su naše „hoodice“ izrađene od najkvalitetnijih tkanina u različitim, trendi bojama. Ono što nas čini prepoznatljivima na tržištu naši su originalni dizajni s kojima naglašavamo osobnost ljubimaca koji ih nose.

Svoj swag izgled od sada svaki pas može upotpuniti novim ogrlicama, oprsnicama, povodcima, koje može kombinirati uz modne dodatke poput mašnica, kravata ili ukrasnih trakica. Svaki pas ima poseban karakter i osobnost pa zašto to ne iskazati i putem jedinstvenog modnog stila. 

U mogućnosti smo Vam pružiti najbolji proizvod jer se cijela proizvodnja odvija u Zagrebu, pa tako nadgledamo svaki korak proizvodnje.

 

Uvjereni smo kako će naši kupci sigurno pronaći „hoodie“ za svoje ljubimce, koji će u potpunosti kompletirati njihov istinski stil.

xoxo,

tvoj DAWG SWAG tim 

 

IMG_0391 - Copy.jpg
bottom of page