top of page

UVJETI DOSTAVE

Nema minimalne niti maksimalne narudžbe.

U cijenu su uračunati troškovi dostave.

Dostavu vršimo sami i putem kurirske službe u roku od 3 do 5 radnih dana, na otoke ovisno o vremenu narudžbe. 

 

Molimo kupce da pažljivo pročitaju Opće uvjete dostave robe.

Svi artikli su prije predaje kurirskoj službi pregledani stoga se smatra da su isporučeni u ispravnom stanju. Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili proizvod s greškom molimo da nas obavijestite putem e-maila info@dawg-swag.com.

 

Kupac ima pravo na povrat artikla ukoliko isti ima materijalni ili kvalitativni nedostatak, što se utvrđuje vještačenjem. U navedenom slučaju molimo kupca da nas o istome obavijesti na e-mail info@dawg-swag.com, a mi ćemo mu odgovoriti u najkraćem roku.

 

Za naručenu robu prilikom slanja web narudžbe možete birati između sljedećih opcija dostave odnosno isporuke robe:Dostava kurirskom službom (trošak dostave će biti obračunat u košarici). U slučaju dostave u druge zemlje molimo da nas kontaktirate putem e-maila info@dawg-swag.com.

 

Pouzećem isporučujemo robu bez ograničenog iznosa. U slučaju da robu ne preuzmete na vrijeme, a uredno ste zaprimili obavijest o prispijeću pošiljke, snosite sve troškove vraćanja robe u CUTE OVERLOAD d.o.o. i ponovno slanje robe za koje će Vam biti ispostavljen račun koji morate platiti prije ponovnog slanja robe.

 

Uvjeti dostave za plaćanje virmanom i općom uplatnicom. Vrijeme dostave započinje primitkom uplate na žiro račun CUTE OVERLOAD d.o.o. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama to je najčešće sljedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radna dana od dana uplate, a kod plaćanja u poslovnicama Hrvatskih pošta, minimalno dva radna dana nakon uplate.Za uplate iz inozemstva radi se o tri do sedam dana. Za uplate iz inozemstva, kupac snosi sve bankovne troškove.Ukoliko želite da Vam pošiljka stigne što prije za ovu vrstu plaćanja, molimo Vas pravilno popunite virman ili opću uplatnicu i obavezno upišite pravilan poziv na broj odobrenja, jer znatno može utjecati na brzinu isporuke, a uplatu izvršite u poslovnoj banci prije 12:00 sati.

 

Ako naručena roba nije isporučiva, CUTE OVERLOAD d.o.o. će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom da mu ponuda odgovara najranije sljedeći dan isporučit će robu kupcu prema odabranom načinu dostave. Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara CUTE OVERLOAD d.o.o. će izvršiti povrat uplaćenih sredstava.Za povrate sredstava obavezno moramo imati Vaše sljedeće podatke:Ime i prezime uplatitelja ili naziv poduzeća/obrta; Broj tekućeg ili žiro računa (IBAN); Naziv poslovne banke kod koje se vodi navedeni račun; Adresu osobe vlasnika računa: Ulica i kućni broj, Grad i poštanski broj (ova adresa mora biti istovjetna adresi s osobne iskaznice vlasnika računa) ili adresu sjedišta poduzeća/obrta; OIB građana fizičke osobe vlasnika računa ili OIB poduzeća/obrta.

 

bottom of page