top of page

UVJETI POSLOVANJA

Internet stranica www.dawg-swag.com u vlasništu je tvrtke CUTE OVERLOAD d.o.o. za trgovinu i usluge, sa sjedištem u Zagrebu.

Uvjeti korištenja vrijede za sve posjetitelje internet stranice www.dawg-swag.com te kupce. Uvjetima korištenja utvrđuje se postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacije proizvoda.

Vlasnik tvrtke CUTE OVERLOAD d.o.o.  zadržava pravo promijeniti uvjete korištenja bez prethodne najave. Pri svakom posjetu stranici www.dawg-swag.com smatra se da se posjetitelj slaže s Uvjetima korištenja. Ukoliko se ne slaže, molimo da prestane koristiti internet stranicu ili da svoje sugestije pošalje na e-mail info@dawg-swag.com.

 

Kupovina proizvoda, registracija i sigurnost

 

Kupcem se smatra osoba koja naručuje proizvod sa stranice www.dawg-swag.com. Kupac mora biti osoba starija od 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje.

CUTE OVERLOAD d.o.o ne odgovara za štetu nastalu upisivanjem tuđih osobnih podataka. Napominjemo da je strogo zabranjeno korištenje i upisivanje tuđih osobnih podataka i stoga imamo pravo dobivene informacije ustupiti lokalnim i međunarodnim nadležnim službama ukoliko to bude potrebno i ukoliko sudskim putem dobijemo zahtjev za ustupanje istih.

 

Tvrtka CUTE OVERLOAD d.o.o. u svim se drugim slučajevima obvezuje čuvati osobne podatke posjetitelja i kupaca stranice www.dawg-swag.com te neće vaše podatke javno dijeliti niti ustupati trećim osobama.

Vaše podatke dobivene putem registracijskih formi možemo koristiti kako bismo vas povremeno obavijestili o novostima u poslovanju te ostalim uslugama tvrtke.

CUTE OVERLOAD d.o.o. nije odgovoran za komentare i sadržaje koje posjetitelj može postaviti na stranicu www.dawg-swag.com. Posjetitelj stranicu koristi na vlastitu odgovornost i sam odgovara za informacije koje može vidjeti na stranici www.dawg-swag.com. CUTE OVERLOAD d.o.o. ne može biti odgovoran za eventualnu štetu prouzrečenu pogrešno intepretiranim informacijama od strane posjetitelja stranice.

Tvrtka CUTE OVERLOAD d.o.o. ima pravo raskinuti ugovor s kupcem/posjetiteljem u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da tvrtki to može na bilo koji način naštetiti ili nanosi štetu.

 

Kupoprodajni proces 

 

Prihvaćanjem općih uvjeta korištenja potvrdili ste da se slažete s kupoprodajnim procesom. Kupoprodajni ugovorni proces postaje pravovaljan nakon primitka pošiljke. Reklamacije uvažavamo sukladno Zakonu o zaštiti potrošača čl. 43., 44., 45., 46., 47., 48. i 49.. Raskid ugovora reguliran je Člankom 45. Zakona o zaštiti potrošača, osim u situcijama u kojima je isključeno pravo potrošača na raskid ugovora prema Članku 49. Zakona o zaštiti potrošača. Sve pritužbe možete nam uputiti pismeno na adresu CUTE OVERLOAD d.o.o., Hondlova 2/9, 10000 Zagreb ili e-mailom na adresu info@dawg-swag.com

 

Pogrešno naručenu robu ne mijenjamo osim ukoliko se radi o ispravnoj i nekorištenoj robi, a o čemu odlučuje osoba zadužena za to u tvrtki CUTE OVERLOAD d.o.o. Kupac može robu zamijeniti za drugi proizvod. Ukoliko dođe do pogrešno isporučene robe, kupac je dužan navedeni proizvod vratiti neoštećen i nekorišten u originalnom pakiranju u roku od sedam dana, a CUTE OVERLOAD d.o.o. obvezuje se kupcu vratiti proizvod koji je prvotno trebao biti isporučen ili zamjenom proizvoda istih cjenovnih i sastavnih karakteristika.

 

CUTE OVERLOAD d.o.o. omogućuje kupcima podnošenje prigovora putem pošte na adresu tvrtke ili elektroničke pošte te se obvezuje odgovoriti na njih u roku od 15 dana od kada je prigovor zaprimljen.

Eventualne sporove između trgovca i kupca, CUTE OVERLOAD do.o. nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u Zagrebu.

 

 

UVJETI PLAĆANJA

 

Sve navedene cijene izražene su u hrvatskim kunama. Sve cijene su bez PDV jer CUTE OVERLOAD d.o.o. nije u sustavu PDV-a.  Ponuda i cijene za specijalne akcije vrijede do isteka roka koji je naveden na stranici ili ako je tako navedeno, do isteka zaliha.

 

1. PAYPALOM

 

2. VIRMANSKOM UPLATOM

Po završetku narudžbe s odabirom virmanskog plaćanja, e-mailom ćemo Vam poslati predračun i instrukcije za plaćanje. Račun možete platiti na šalteru banke ili pošte, ili internet bankarstvom. 


Robu pakiramo i šaljemo tek po primitku uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe. 

 

Naziv primatelja: CUTE OVERLOAD d.o.o.
Adresa primatelja: Hondlova 2/9
Grad primatelja: Zagreb
PBR primatelja: 10000
Država primatelja: Hrvatska
IBAN primatelja: IBAN: HR 1423400091110751148

Model plaćanja: 00
Izračunavanje poziva na broj: broj narudžbe
Opisa plaćanja: narudžba webshop

*NAPOMENA

Sve cijene su bez PDV jer CUTE OVERLOAD d.o.o. u sustavu PDV-a. 

Moguće je izvršiti narudžbu za potrebe daljnje prodaje robe, a veleprodajni uvjeti dogovaraju se pojedinačnim sporazumima o suradnji. 

Zainteresirane partnere molimo da nas kontaktiraju putem e-maila info@dawg-swag.com.

 

DOSTAVA

 

Nema minimalne niti maksimalne narudžbe.

U cijenu su uračunati troškovi dostave.

Dostavu vršimo sami i putem kurirske službe u roku od 3 do 5 radnih dana, na otoke ovisno o vremenu narudžbe.

 

Molimo kupce da pažljivo pročitaju Opće uvjete dostave robe.

Svi artikli su prije predaje kurirskoj službi pregledani stoga se smatra da su isporučeni u ispravnom stanju. Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili proizvod s greškom molimo da nas obavijestite putem e-maila info@dawg-swag.com.

 

Kupac ima pravo na povrat artikla ukoliko isti ima materijalni ili kvalitativni nedostatak, što se utvrđuje vještačenjem. U navedenom slučaju molimo kupca da nas o istome obavijesti na e-mail info@dawg-swag.com, a mi ćemo mu odgovoriti u najkraćem roku.

 

Za naručenu robu prilikom slanja web narudžbe možete birati između sljedećih opcija dostave odnosno isporuke robe:Dostava kurirskom službom (trošak dostave će biti obračunat u košarici). U slučaju dostave u druge zemlje molimo da nas kontaktirate putem e-maila info@dawg-swag.com.

 

Pouzećem isporučujemo robu bez ograničenog iznosa. U slučaju da robu ne preuzmete na vrijeme, a uredno ste zaprimili obavijest o prispijeću pošiljke, snosite sve troškove vraćanja robe u CUTE OVERLOAD d.o.o. i ponovno slanje robe za koje će Vam biti ispostavljen račun koji morate platiti prije ponovnog slanja robe.

 

Uvjeti dostave za plaćanje virmanom i općom uplatnicom. Vrijeme dostave započinje primitkom uplate na žiro račun CUTE OVERLOAD d.o.o. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama to je najčešće sljedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radna dana od dana uplate, a kod plaćanja u poslovnicama Hrvatskih pošta, minimalno dva radna dana nakon uplate. Za uplate iz inozemstva radi se o tri do sedam dana. Za uplate iz inozemstva, kupac snosi sve bankovne troškove. Ukoliko želite da Vam pošiljka stigne što prije za ovu vrstu plaćanja, molimo Vas pravilno popunite virman ili opću uplatnicu i obavezno upišite pravilan poziv na broj odobrenja, jer znatno može utjecati na brzinu isporuke, a uplatu izvršite u poslovnoj banci prije 12:00 sati.

 

Ako naručena roba nije isporučiva, CUTE OVERLOAD d.o.o. će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom da mu ponuda odgovara najranije sljedeći dan isporučit će robu kupcu prema odabranom načinu dostave. Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara CUTE OVERLOAD d.o.o. će izvršiti povrat uplaćenih sredstava.Za povrate sredstava obavezno moramo imati Vaše sljedeće podatke:Ime i prezime uplatitelja ili naziv poduzeća/obrta; Broj tekućeg ili žiro računa (IBAN); Naziv poslovne banke kod koje se vodi navedeni račun; Adresu osobe vlasnika računa: Ulica i kućni broj, Grad i poštanski broj (ova adresa mora biti istovjetna adresi s osobne iskaznice vlasnika računa) ili adresu sjedišta poduzeća/obrta; OIB građana fizičke osobe vlasnika računa ili OIB poduzeća/obrta.

 

 

 

bottom of page